top of page
Captura de Pantalla 2020-01-05 a la(s) 9

Dosad sam isprobala različite vrste vježbanja, ali balet je 2 u 1: terapija za dušu i tijelo.

Atiđa Selmani (33), učenica baleta, Hrvatska

U vrlo kratkom periodu od dolaska u studio, napredak je bio očit. Sve to ne bi bilo moguće bez profesionalnog vodstva, ugodne i tople pozitivne atmosfere te internacionalnog, nenatjecateljskog i poticajnog okruženja, što sve zajedno dopušta da se svaka polaznica osjeća kao da je u malom pravom plesnom raju!

Ivana Bozanić, učenica baleta, Hrvatska

Pohađam satove baleta za početnike. Balet je moj san od djetinjstva, ali uvijek me bilo strah probati i nisam vjerovala da ću ga naučiti u stranoj zemlji, sve dok nisam došla u DanzArt, tako da sam DanzArtu prije svega zahvalna što je donio balet u moj život. Satovi su odlično dizajnirani i atmosfera je pozitivna i vrlo zabavna. Predavanje je odlično. Irene me uvijek s puno strpljenja ispravlja kad je potrebno i daje mi komplimente kad se napredujem. Irene dobro drži ritam svakog sata, tako da istovremeno osjećam i izazov i motivaciju. Uživam u plesu i vježbi te poboljšavam koncentraciju i pamćenje. Vrlo je ugodno iskustvo učiti plesati balet u DanzArtu pa vam toplo preporučam da nam se pridružite!

Za mene je sat baleta najbolji dio dana, vrijeme potpune sreće i ispunjenja. Na svakom satu dajem apsolutno sve od sebe, kao i moje kolegice i profesorica Irene koja nas korigira i potiče da napredujemo.

Iva Kušan (56), arhitektica, učenica baleta i fitnessa, barre á terre-a, Body-Barre-a, Hrvatska

Prva pomisao na balet kao fizičku aktivnost je najčešće nesto apstraktno, nedostižno i nevjerojatno. Polaznice plesnog studia DanzArt nakon prvog sata plesa, postaju dio DanzArt obitelji koja pruža podršku svima da postanu jos bolji, koja se redovito druži i izvan plesnih satova

Dijana Mamić (30), odvjetnica, učenica baleta, Hrvatska

Do sada se nisam joj susrela sa toliko kvalitetnim baletnim studiom u Zagrebu, kojemu je stvarno na prvom mjestu prenijeti znanje i nauciti ljude plesati i uzivati u tome.. ono sto me najvise osvojilo je maksimalna predanost uciteljice i ucitelja prema ljudima koji dolaze plesati i njihova volja i energija koju pokazuju dok objasnjavaju i vode trening .. Jako puno truda je ulozeno i to se primijeti istog trenutnka kada dodjete u studio.. jako brzo se napreduje i kvalitetno se ispunjava svaka sekunda dok traje trening..

Bruna Gavranović, Hrvatska

Guan Wang (27), učenica baleta, Kina

Prije nekoliko mjeseci krenula sam na balet u DanzArt studio. Nikad se prije nisam bavila plesom, naprotiv, više od 10 godina trenirala sam taekwondo. Došla sam na nagovor prijateljice jer sam se htjela ponovno početi nečime baviti. Jedan dolazak na sat baleta bio je dovoljan da odlučim zaplesati. Ovakav spoj dobrog druženja, antistres terapije i fizičke aktivnosti preporučila bih svima!

Nakon prvog sata sam mislila da nikad neću proplesati, ali kako su prolazili dani i mjeseci bila sam zadivljena svojim napretkom. Moje tijelo se u potpunosti transformiralo, a držanje mi se popravilo. Atmosfera na satovima je prekrasna i svi smo postali kao jedna mala obitelj.

-Josipa Kedmenec, Hrvatska

-Ivana Krmpotić, učenica baleta, Hrvatska.

Svjedočanstva

Nevjerojatno je kako te naizgled jednostavne vježbe koje izvodimo na satovima baleta dovedu u formu, izgrade mišiće, povećaju koncentraciju i poprave držanje ali i raspoloženje.

Maja Kušan (28), učenica baleta i fitnessa, Hrvatska

Vrata DanzArt baletne dvorane su kao onaj drveni ormar iz Narnijskih kronika. Kada jedanput prođete kroz njih i uđete u bajku, ne želite se više vratiti u stvarni svijet."

-Jozo Kraljević, učenik baleta, Hrvatska.

Pridružila sam se DanzArtu u lipnju 2016. i zaljubila se u ples, pogotovo u balet. Trebao je samo jedan trenutak i izbor da se opustim te probam nešto izvan svoje zone komfora i ne mogu biti sretnija svojom odlukom. Instruktori u DanzArtu su dobrodušni i posvećeni svojim učenicima. Njihova strast se odražva na njihovim plesačima. DanzArt je moj dom, mjesto gdje mogu biti slobodna, raditi na sebi, održavati zdrav stil života te tražiti novu strast. To je mjesto gdje mogu biti nova ja, bolja ja. Zahvaljujem DanzArtu svim svojim srcem što mi je dao priliku da iznesem gracioznu i elegantniju stranu mene za koju nisam znala da postoji. Preporučam DanzArt svakome, bez obzira na dob, spol, iskustvo itd. Dođite u DanzArt, i dočekat ćemo vas široko otvorenih ruku u našu obitelj plesača.

Eva Crnković, polaznica baleta, plesne kinetike i Body-Barre satova, Kanada

Nikad nisam mogla ni sanjati da ću početi plesati balet kao odrasla osoba, ali i to se dogodilo. DanzArt je najbolje mjesto za to. Svi predavači su prekrasni učitelji i plesači i velik je izbor satova. To mi omogućava da kreiram svoj vlastiti plesni raspored koji stane u moju već ionako obavezama natrpanu rutinu. Jako volim plesati u DanzArtu, ali ono što najviše volim je osjećaj topline i obitelji koji imam svaki put kad dođem i vidim Irenino nasmijano lice.

-Tajana Belina, učenica baleta i plesne kinetike, Hrvatska

Iznenadilo me koliko sam se brzo zaljubila u taj nevjerojatno teški baletni izazov. Ono u što sam se zaljubila je to da balet toliko zahtijeva da budemo prisutni u trenutku i pokretu da je nemoguće misliti na nešto drugo.

-Anita Budak, učenica baleta i Body-Barre-a, Hrvatska.

bottom of page